Enzos første Premier League-mål + dobbeltspark hjalp Chelsea til å slå Brighton 3-2

Enzo Feandez sitt første Premier League-mål har blitt forsinket siden han tok på seg en Chelsea Fotballdrakt billig i vintervinduet i fjor. Dette fikk også folk til å tvile mye på denne VM-mesterspilleren. I den nettopp avsluttede 14. runden av Premier League da Chelsea møtte Brighton hjemme, åpnet Enzo endelig døren for scoring. Ikke bare innledet han sitt første mål i Premier League, men han scoret også to ganger for å hjelpe Chelsea med å slå Brighton 3-2 med én spiller mindre i andre omgang.
Etter at kampen startet viste krigee i Kjøp Chelsea Drakt Ba sterk offensiv kraft, og deres vanvittige angrep satte en gang Brighton i en passiv posisjon. I det 17. minutt åpnet Enzos heading scoringen for Chelsea, og dette fantastiske målet tente umiddelbart publikum, og fansen brøt ut i entusiastisk jubel. Colwell, som kun spilte for Chelsea denne sesongen, scoret også sitt første mål. Brighton, som spilte på bortebane, ga imidlertid ikke opp og kjempet hardt tilbake. Blues-kaptein Gallagher ble utvist med rødt kort i pausen, noe som gjorde kampen spent. Heldigvis tålte Enzo presset og satte et straffespark. Han scoret to ganger for å hjelpe Blues med å vinne kampen og beholde sin topp ti-posisjon i Premier League-tabellen.
Etter kampen ble Enzo kåret til spillets MVP av Chelsea-fans. Enzo oppdaterte også sine personlige sosiale medier. Han sa at han var veldig glad for å score det første målet i Premier League-karrieren foran hjemmefansen. Dette målet er ikke bare etterlengtet av Enzo, men også etterlengtet av mange fans. Jeg håper Enzo kan opprettholde tilstanden og fortsette å jobbe hardt for å bringe flere spennende prestasjoner til folk.

Billige fotballdrakter å kjøpe på nett...
ما را در سایت Billige fotballdrakter å kjøpe på nett دنبال می کنید

برچسب : Chelsea Fotballdrakt billig,Kjøp Chelsea Drakt Barn, نویسنده : von fotballtroyershop بازدید : 33 تاريخ : سه شنبه 14 آذر 1402 ساعت: 8:05