Manchester City slo Everton 3-1 på bortebane

I den 19. runden av Premier League-sesongen 2023-24 utfordret Manchester City Everton på bortebane. I denne kampen lå Manchester City under 0-1 ved pause. Med Foden og Silvas mål og Alvarez sitt straffespark, scoret Manchester City 3 mål på rad i andre omgang for å fullføre comebacket. Det seirende Manchester City kom tilbake til fjerdeplass på stillingen og forblir fortsatt konkurransedyktig i tittelkampen.
I begynnelsen av kampen viste Manchester City et sterkt angrepslyst, men klarte ikke å score mange offensive muligheter. Manchester City lå fortsatt bak i første omgang. Manchester City trappet opp angrepet i andre omgang. Foden, iført Manchester City Fotballdrakt billig nr. 47, viste et herlig langskudd i det 53. minutt og utlignet. Manchester City fikk da en straffesparkmulighet, og Alvarez tok straffen for å ta ledelsen. Silva scoret på slutten av kampen for å hjelpe Manchester City med å sikre seieren. Gjennom andre omgang presterte Manchester City spesielt sterkt, spesielt den enestående prestasjonen til Foden og Alvarez, som ga et enormt bidrag til seieren i denne kampen. Foden og Alvarez hjalp ikke bare laget til å vinne, men viste også enestående personlige ferdigheter på den offensive siden, og satte også et dypt inntrykk på fansen!
Det er verdt å nevne at før kampen bekreftet Guardiola at Haaland ikke ville kunne komme tilbake i år. Det norske geniet streber etter å komme tilbake til kampen i januar, og antall mål i år vil også holde seg på 50. plass, og han trekker seg fra konkurransen om årsscoreren før skjema. Ronaldo, iført en Al Nassr Fotballdrakt billig, ble årets toppscorer med 53 mål.

Billige fotballdrakter å kjøpe på nett...
ما را در سایت Billige fotballdrakter å kjøpe på nett دنبال می کنید

برچسب : Manchester City Fotballdrakt billig,Al Nassr Fotballdrakt billig, نویسنده : von fotballtroyershop بازدید : 38 تاريخ : جمعه 8 دی 1402 ساعت: 8:15